Om os

JLS har siden starten i 1985 specialiseret sig inden for vedligeholdelse og reparation af lastvognstrailere i Danmark.

Hvem er JLS?

JLS har siden starten i 1985 specialiseret sig inden for vedligeholdelse og reparation af lastvognstrailere i Danmark. JLS tilbyder tre kerneydelser: service, vedligeholdelse og klargøring til syn.

Udover de tre kerneområder tilbyder JLS 24 timers breakdown service. Uanset hvor traileren befinder sig i Europa, sørger vi gennem vores samarbejdspartnere for at alvorlige skader bliver udbedret.

Idegrundlag og målsætning

Virksomhedens idégrundlag er at være et serviceværksted for lastvognstrailere af så forskellig art som: presenningstrailere, køletrailere samt containerchassiser. Vi vil tilbyde flest mulige services under samme tag og dermed fortsat være vores kunders første valg.

Det er virksomhedens mål at bevare og cementere den markedsposition JLS har fået siden starten i 1985. Vi vil tiltrække nye kunder ved hele tiden at være opmærksomme på udviklingen inden for transportområdet og lytte til vores kunders behov og ønsker.

Medarbejdere i centrum for en sund forretning

Gennem kurser og en kontrolleret tilførsel af nye medarbejdere, er det vores mål at være på forkant med udviklingen. En stadig større fokus på moderne IT systemer til fejlsøgning af rullende materiel, kræver dygtige medarbejdere med den rette ‘know how’.

Vi er derfor meget opmærksomme på, at vore medarbejdere har de nødvendige kompetencer til at udføre deres arbejde

JLS i tal

  • Grundlagt i: 1985
  • Antal ansatte: 20
  • Antal m2 under tag: 2200
  • Antal baner: 13
Virksomhedens historie
timeline_pre_loader

1985

Virksomheden grundlægges af Gert Andersen.

1989

JLS åbner på foranledning af virksomhedens kunder en afdeling i .

1992

Afdelingen i Greve åbner og giver JLS mulighed for at servicere kunder i hele landet.

1997

Det oprindelige værksted I Harlev opgives til fordel for nye rammer i Tilst

2001

Administrationen samles i Tilst.

2010

JLS A/S overtager Dansk Trailer Service’ afdeling i , således at vi nu råder over to afdelinger i et af landets mest centrale transportknudepunkter.

2011

JLS A/S overtager Pema’s service center i Kolding, og udvider forretningen med 8 baner og tilføjer endnu 10 personer til virksomhedens stab af dygtige medarbejdere.

2012

JLS’ moderselskab overtager driften af JLS A/S og skifter herefter navn til JLS ApS. Afdelingen i Greve og vores ene afdeling i lukker.

2015

Anette Visby Olesen bliver ny administrerende Direktør i virksomheden. Tidligere Direktør Gert Andersen har stadig sin daglige gang i virksomheden, som indehaver og teknisk ansvarlig.

2021

Vores afdeling i Kolding lukker.

2022

Vores afdeling i Padborg lukker, grundet mangel på mandskab
(+45) 70 22 20 44
jls@jls.dk